Uutiset

2021

14

kesäkuu

24

maaliskuu

Poikkeavat aukioloajat keväällä 2021 - Avvikande öppettider våren 2021

Freddis Oy Ab

Freddis on kiinni pääsiäisenä pe 2.4—ma 5.4. Vappuaattona pe 30.4. teemme etätöitä, eli toimistomme on suljettu mutta palvelemme sähköpostitse ja puhelimitse klo 13.30 asti. Helatorstaina ja perjantaina 13–14.5. toimistomme on kokonaan kiinni. Kiireellisissä asoissa voit olla yhteydessä talosi huoltoyhtiöön.

25

helmikuu

2

helmikuu

Huopalahdentien katualue ympäristöineen, asemakaavan muutos pdf

Helsingin Kaupunki

Helsingin kaupungin asemakaavoituspalvelussa valmistellaan asemakaavamuutosta Huopalahdentien katualueelle ympäristöineen (Munkkivuori, Munkkiniemi, Niemenmäki, Etelä-Haaga). Oheisena osallistumis- ja arviointisuunnitelma.

2020

11

joulukuu

17

kesäkuu

7

toukokuu

25

maaliskuu

Koronavirus (Covid-19) taloyhtiötiedote

Freddis Oy Ab

Yleinen tiedote koskien Koronaviruksta ja poikkeustilaa: yhtiökokoukset, naapurin huomioiminen, yhteiset tilat, huoneistokäynnit, isännöinnin asiakaspalvelu.

2019

11

joulukuu

Joulun muistilista asukkaille

Freddis Oy Ab

Joulun muistilista taloyhtiöiden asukkaille. Asiaa mm. kinkunrasvan, lahjapapereiden ja valosarjojen kierrätyksestä.

11

syyskuu

9

syyskuu

Läntiseen Helsinkiin ja kantakaupunkiin uusia raideyhteyksiä

Freddis Oy Ab

Kantakaupunkiin ja läntiseen Helsinkiin suunnitellaan uusia raitioteitä Eirasta Kannelmäkeen asti. Rataosuus Munkkiniemestä Kannelmäkeen on osa Vihdintien pikaraitiotietä. Se muodostaa joukkoliikenteelle uuden runkoyhteyden ja kytkee kantakaupungin raitioverkon yhteen rakenteilla olevan Raide-Jokerin ja junaratojen kanssa. Samalla myös mm. raitiovaunujen 4 ja 10 reitit muuttuisivat.

16

elokuu

Jäteastioiden tyhjennyspäivät löytyvät nyt taloyhtiösi nettisivuilta

Freddis Oy Ab

Taloyhtiön nettioppaasta voit nyt tarkistaa mitä jätteitä taloyhtiössäsi kerätään, sekä astioiden tyhjennysaikataulut. Mukana ovat kaikki HSY Jätehuollon piirissä olevat astiat (ei keräyspaperi), ja tiedot tulevat reaaliaikaisesti HSY:n tietopalvelusta. Kirjautunut osakas/hallituksen jäsen pääsee lisäksi linkin kautta katsomaan tilastotietoa jätekuluista.

14

elokuu

17

toukokuu

21

maaliskuu

26

helmikuu

Huopalahdentien bulevardikaupungin keskustelutilaisuus Munkkivuoressa to 7.3.2019 klo 15-19

Freddis Oy Ab

Bulevardikaupungista suunnitellaan Munkkiniemen, Munkkivuoren, Haagan ja Pitäjänmäen kaupunginosia täydentävä alue. Alueelle tulee uusia koteja ja työpaikkoja arviolta 14 000 asukkaalle, mm. Munkkivuoren ostarin ja Niemenmäen läheisyyteen. Pikaraitiotie liikuttaa asukkaita keskustasta Huopalahdentietä ja Vihdintietä pitkin Lassilaan tai Kannelmäkeen asti.

2018

19

lokakuu

25

syyskuu

Munkkiniemen koulutustalon kaavaehdotus julkaistu (Kadettikoulu)

Freddis Oy Ab

Asemakaavassa ja asetuksen nojalla suojeltua Munkkiniemen koulutustaloa (Kadettikoulu) suunnitellaan muutettavaksi asumiseen. Alueelle on laadittu asemakaavaehdotus, jossa mahdollistetaan asuntojen rakentaminen olemassa olevaan rakennukseen. Samalla päivitetään ja tarkennetaan kohteen suojelumääräyksiä. Muistutusaika on 21.9-22.10.2018.

28

elokuu

Kiitos kun lajittelet!

Freddis Oy Ab

Tutustu helppotajuisiin lajitteluohjeisiin, uusi kierrätyspiste Munkkiniemessä, Kierrätyskeskuksen auto

7

kesäkuu

Huopalahdentien ja Vihdintien bulevardikaupungin suunnitteluperiaatteet esillä

Freddis Oy Ab

Munkkiniemen aukiolta Kaupintielle johtavalle katulinjalle (joka kulkee Munkkiniemen aukiolta Huopalahdentietä pitkin  Haagan liikenneympyrän kautta Vihdintielle) suunnitellaan pikaraitiotietä ja uusia katujärjestelyjä sekä asumista, toimitilaa, liiketiloja ja palveluita. Kokonaispituus on noin 4 km. Tutustu suunnitteluperiatteisiin ja ota kantaa kaupungin sivuilla. Liitteenä myös 29.5.2018 suunnitteluperiaatteet sekä pikaraitiotie-ehdotus.

8

toukokuu

11

huhtikuu

12

helmikuu

2017

15

joulukuu

23

elokuu

Muutamme · Vi flyttar

Freddis Oy Ab

Freddis Oy Ab muuttaa osoitteeseen Munkkiniemen puistotie 17 syyskuun alussa. Freddis flyttar till Munknäs allén 17 i början av september.

22

toukokuu

31

maaliskuu

HSY:n kiertävät keräysautot kevät 2017

Freddis Oy Ab

HSY jätehuollon keräysautot kiertävät joka kevät Espoossa, Kauniaisissa, Helsingissä, Vantaalla ja Kirkkonummella. Voit tuoda autoihinkodin vaarallisia jätteitä, sähkölaitteita ja metalliromua. HSY ottaa jätteet vastaan maksutta. Alla olemme poimineet Freddiksen isännöimien talojen lähellä olevat aikataulut.

19

tammikuu

2016

14

syyskuu

Kartongin keräys siirtyy HSY:lle

Freddis Oy Ab

Kartongin keräys siirtyy Länsi-Helsingin alueella  (mm. Munkkivuori, Munkkiniemi, Niemenmäki, Meilahti, Etelä-haaga) HSY:n jätehuollon hoidettavaksi 3.10.2016 alkaen. Espoossa ja Kauniaisissa keräys siirtyi HSY:lle jo keväällä.

8

syyskuu

Munkinpuiston peruskorjauksen suunnittelu alkaa pdf

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsingin kaupungin rakennusvirasto aloittaa Munkinpuiston peruskorjauksen suunnittelun. Siihen liittyiä mittauksia tehdään ympäristössä lähiviikkojen aikana. Suunnitelma valmistuu alkuvuodesta 2019 ja rakentaminen näillä näkymin vuonna 2019.

27

kesäkuu

Energiajätteen keräys on vaihtunut muovipakkausten keräyskokeiluun

Freddis Oy Ab

Energiajätteen lajittelu on päättynyt taloyhtiössä keväällä. Toukokuusta 2016 alkaen syksyyn 2017 asti HSY Jätehuolto kokeilee muovipakkausten keräystä.Oransseihin energiajäteastioihin saa siis jatkossa laittaa ainoastaan muovipakkauksia.HSY on vaihtanut tai vaihtaa lähiaikoina astioihin tarroituksen. Palvelu maksaa taloyhtiölle saman verran kuin energiajäte, ja se on sekajätettä edullisempi.

1

huhtikuu

HSY:n kiertävät keräysautot huhtikuussa Helsingissä

Freddis Oy Ab

HSY jätehuollon keräysautot kiertävät joka kevät Espoossa, Kauniaisissa, Helsingissä, Vantaalla ja Kirkkonummella. Voit tuoda autoihin kodin vaarallisia jätteitä, sähkölaitteita ja metalliromua. HSY ottaa jätteet vastaan maksutta.

11

tammikuu

2015

17

marraskuu

Freddiksen toimisto kiinni pe 20.11 sähkökatkon takia

Freddis Oy Ab

Freddiksen toimisto on suljettu pe 20.11. putkiremontista johtuvan sähkökatkon takia. Palvelemme puhelimitse ja sähköpostitse normaalisti, mutta tietoliikenneyhteydet ja nettisivut ovat osittain alhaalla.

2

marraskuu

13

toukokuu

13

maaliskuu

2014

11

lokakuu

Tervetuloa uusituille nettisivuille!

Freddis Oy Ab

Tervetuloa käyttämään Freddis Oy Ab:n uusittuja nettisivuja. Tarjoamme nyt enemmän ja ajankohtaisempaa sisältöä taloyhtiökohtaisesti.

2012

14

syyskuu