Tiedote 14.9.2012

Freddis Oy Ab valittiin vuoden isännöintiyritykseksi 2012

Isännöintiliitto myönsi isännöintiyritys 2012 -palkinnon Freddis Oy Ab:lle. Freddis Oy Ab keräsi kehuja asiakaslähtöisestä ja aktiivisesta isännöintipalvelusta sekä toimivasta palvelusta korjaushankkeissa. Palkinto luovutettiin valtakunnallisilla Isännöintipäivillä Jyväskylässä 13.9.2012.

Freddis Oy Ab on Helsingin Munkkivuoressa, Munkkiniemessä ja Niemenmäessä toimiva vuonna 1991 perustettu perheyritys. Yritys on keskittynyt asiakaslähtöiseen isännöintipalveluun, ja osoittanut innovatiivisuutta korjaushankkeissa.

Freddis Oy Ab on pyrkinyt löytämään isännöimiensä kiinteistöjen korjaushankkeissa uusia ratkaisuja muun muassa hankkeiden rahoitukseen. Eräässä Freddis Oy Ab:n isännöimässä taloyhtiössä putkiremontti rahoitettiin lisärakennusoikeudella. Yrityksen toimitusjohtaja Fred Packalén on hankkinut aktiivisesti tietoa putkien korjausmenetelmistä Ruotsista, jossa niistä on enemmän kokemusta.

– Korjaushankkeissa käytämme apuna ulkopuolista asiantuntijaa. Olemme kuitenkin itse aktiivisesti mukana hankkeissa, sillä toimistomme sijaitsee lähellä isännöimiämme kiinteistöjä, sanoo Freddis Oy Ab:n toimitusjohtaja Fred Packalén.

Tänä vuonna Isännöintiliiton palkintojen teemana olivat innovatiiviset korjaushankkeet taloyhtiöissä. – Isännöintiyritys on vastuussa siitä, että arki toimii, asumiskustannukset ovat ennakoitavia ja korjaukset suunnitelmallisia. Näihin Freddis Oy Ab on rohkeasti panostanut, mistä on osoituksena erittäin pitkäaikaiset asiakassuhteet. Isännöintiyritys menestyy, kun asiakkaat ovat tyytyväisiä, sanoo Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä.