Tiedote 11.10.2014

Tervetuloa uusituille nettisivuille!

Tervetuloa käyttämään Freddis Oy Ab:n uusittuja nettisivuja. Tarjoamme nyt enemmän ja ajankohtaisempaa sisältöä taloyhtiökohtaisesti. Toiminnallisuutta kehitetään ja sisältöä laajennetaan säännöllisesti.

Hanki käyttäjätunnukset

Hanki Freddis-käyttäjätunnukset niin saat pääsyn kaikkeen sinua koskevaan taloyhtiötietoon. Merkittävä osa sisällöstä on nimittäin luettavissa tai nähtävissä ainoastaan, kun olet kirjautunut sisään. Rekisteröitymällä käyttäjäksi pääset myös tarkistamaan ja täydentämään isännöitsijätoimiston tiedossa olevat yhteystietosi. Aloita käyttäjätilin luominen klikkaamaalla sivun ylälaidassa olevaa Kirjaudu-linkkiä. Tilin avaaminen kestää 0-2 työpäivää. Kirjautumisen jälkeen voit käyttää sivun oikeassa ylälaidassa olevaa personoitua valikkoa.

Mitä löytyy nettisivuilta

Löydät oman taloyhtiösi sivuilta yhtiön perus- ja yhteystiedot. Kotisivuille julkaistaan myös taloyhtiön tiedotteet sekä tietoa kokousten päivämääristä ja kokousmateriaali, sekä tietoa tehdyistä ja tulevista korjauksista. Talon oppaasta löydät yleistä tietoa taloyhtiön toiminnasta sekä tietoa oman taloyhtiösi palveluista ja käytännöistä.

Omat tiedot-sivulla voit valita sähköisen toimitustavan taloyhtiöpostille (tiedotteet, kutsut ja laskut).

Anna meille palautetta

Otamme mielellään vastaan palautetta, kehitysideoita, sekä ilmoituksia ongelmista ja virheistä, voit lähettää ne esimerkiksi sähköpostilla osoitteeseen freddis@freddis.fi tai yhteystietosivun palautelomakkeen kautta.

Päivitetty 27.3.2015
Tekijä: Freddis Oy Ab