Tiedote 25.3.2020

Koronavirus (Covid-19) taloyhtiötiedote

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen takia kaikki tavanomaiset yhtiökokoukset on toistaiseksi peruttu. Seuraamme tilanteen edistymistä ja sovimme jokaisen taloyhtiön hallituksen kanssa kokouksen järjestämisestä joko etäyhteyksien avulla, kirjekokouksena, tai siirtämisestä pidettäväksi poikkeustilanteen jälkeen. Yhtiökokouskutsu toimitetaan normaaleja kanavia pitkin.

Hallituksen kokoukset pidetään toistaiseksi etäkokouksina tai sähköpostitse.

Naapurin huomioiminen

Muista huomioida naapurisi hyvällä käsihygienialla ja pitämällä turvaetäisyyttä rapussa! Jää kotiin, jos tunnet olosi levästikin kuumeiseksi ja flunssaiseksi. Monet huoltoyhtiöt ovatkin tehostaneet siivousta.

Naapuriapu on nyt arvokasta: naapureiden ikäihmisiä voi auttaa mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi käymällä kaupassa tai apteekissa.

Yhteiset tilat

Jos taloyhtiössäsi on saunatiloja, eikä talon hallitus ole päättänyt sulkea niitä pandemian ajaksi, tulee muistaa että niitä ei saa sairaana käyttää. Saunatilojen kuten kaikkien yhteisten tilojen käytössä tulee muistaa erityisen hyvä käsihygienia.

Taloyhtiön pyykkituvan käyttö on sallittua. THL:n tämänhetkisen suosituksen mukaan myös karanteenissa olevat voivat käyttää pyykkitupaa, kunhan tiloissa ei ole muita ihmisiä samanaikaisesti. Sairaana sitä ei pidä käyttää.

Huoneistokäynnit

Mikäli isännöinnin tai huollon on päästävä käymään huoneistossa, on näillä tahoilla oikeus tiedustella asukkaalta, onko huoneistossa eristyksessä tai karanteenissa olevia, jotta he voivat turvata oman terveytensä käynnin yhteydessä.

Isännöinnin asiakaspalvelu

Isännöitsijämme tekevät etätyötä ja ovat tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimitse normaalisti. Freddis Oy Ab:n toimisto palvelee toistaiseksi arkisin klo 10-12 ja 13-16. 

Lisätietoja

Lisätietoa löydät mm. THL:n nettisivuilla www.thl.fi sekä Isännöintiliiton julkaiseman Kotitalolehden koronasivulla https://www.kotitalolehti.fi/korona/


Ystävällisin terveisin
Freddis Oy Ab Isännöinti Disponentservice

Päivitetty 25.3.2020
Tekijä: Freddis Oy Ab
Aiheet: Yleinen