Asukasuutinen – Isännöintiliitto

29

kesäkuu

22

kesäkuu

17

kesäkuu

8

kesäkuu

2

kesäkuu

Asumisen digitalisaation pohjaa rakennetaan nyt – ”Isännöinnin ammattilaiset tekevät siirtotyötä lähes talkoohengellä”

Asumisen tietojen säilyttämisessä on käynnissä iso murros, kun suomalaisten asuntojen tietoja siirretään sähköiseen huoneistotietojärjestelmään. Muutos ruuhkauttaa isännöintiammattilaisten työtä.

Artikkeli Asumisen digitalisaation pohjaa rakennetaan nyt – ”Isännöinnin ammattilaiset tekevät siirtotyötä lähes talkoohengellä” julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

25

toukokuu

4

toukokuu

3

toukokuu

Koko isännöintiala kärsii epärehellisistä yksilöistä

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut vankeusrangaistuksiin isännöitsijän ja remonttiyrittäjän, joiden välillä vallitsi säännöllinen lahjontasuhde. Isännöintiliiton toiminnanjohtaja Mia Koro-Kanerva on käärmeissään rikollisille, jotka pilaavat myös laajemmin alan mainetta ja vaikeuttavat vastuullisten isännöitsijöiden työtä.

Artikkeli Koko isännöintiala kärsii epärehellisistä yksilöistä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

29

huhtikuu

21

huhtikuu

Materiaalikustannusten nousu kirittää taloyhtiöiden remonttipäätöksiä

Kiinteistökustannusten nousu näkyy sekä hoitovastikkeiden nousupaineena että remonttien toteuttamisessa. Isännöintiliiton tekemässä kyselyssä 87% isännöitsijöistä ilmoitti hoitovastikkeiden olevan nousussa. Materiaalikustannusten nousu laittaa painetta nopealle päätöksenteolle yhtiökokouksissa.

Artikkeli Materiaalikustannusten nousu kirittää taloyhtiöiden remonttipäätöksiä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.