Uutiset

2024

9

huhtikuu

2023

13

joulukuu

3

toukokuu

15

helmikuu

2022

12

joulukuu

27

huhtikuu

HSY:n keräysautojen aikataulut ovat muuttuneet

Freddis Oy Ab

Maaliskuussa ilmoitimme HSY:n kiertävien keräysautojen aikataulusta 2022. Keräysautoilla kerätään kodin vaarallisia jätteitä, sähkölaitteita, elektroniikkaromua ja metalliromua. 

28

maaliskuu

Kierrätyskeskuksen keräysauto kiertää Munkinseudulla 30-31.3.2022

Freddis Oy Ab

Kierrätyskeskuksen keräysauto kiertää Etelä-Haagassa ja Meilahdessa ke 30.3 ja Munkkiniemessä, Niemenmäessä ja Munkkivuoressa  to 31.3. Keräysautolle voi lahjoittaa uudelleenkäyttöön sopivaa, ehjää, siistiä kodintavaraa, vaatteita ja tekstiilejä, sekä lisäksi kaikenkuntoisia polkupyöriä ja pientä elektroniikkaa.

15

maaliskuu

HSY jätehuollon keräysautot kodin vaarallisille jätteille, sähkö- ja metalliromulle kiertävät - kevät 2022

Freddis Oy Ab

HUOM! Aikataulu päivitetty 27.4.2022. HSY:n alun perin ilmoittama aikataulutieto on ollut virheellinen. Aikataulu kannattaa varmuuden vuoksi erikseen varmistaa lähempänä keräysajankohtaa HSY:n nettisivuilta (suora linkki alempana).HSY jätehuollon keräysautot kiertävät joka kevät Espoossa, Kauniaisissa, Helsingissä, Vantaalla ja Kirkkonummella.Voit tuoda autoihin kodin vaarallisia jätteitä, sähkölaitteita, elektroniikkaromua ja metalliromua.HSY ottaa jätteet vastaan maksutta. Alla olemme poimineet Freddiksen isännöimien talojen lähellä olevat aikataulut - ajankohta kannattaa vielä erikseen varmistaa HSY:n sivuilta (linkki alla).

2021

3

joulukuu

2020

11

joulukuu

2019

11

joulukuu

Joulun muistilista asukkaille

Freddis Oy Ab

Joulun muistilista taloyhtiöiden asukkaille. Asiaa mm. kinkunrasvan, lahjapapereiden ja valosarjojen kierrätyksestä.

16

elokuu

Jäteastioiden tyhjennyspäivät löytyvät nyt taloyhtiösi nettisivuilta

Freddis Oy Ab

Taloyhtiön nettioppaasta voit nyt tarkistaa mitä jätteitä taloyhtiössäsi kerätään, sekä astioiden tyhjennysaikataulut. Mukana ovat kaikki HSY Jätehuollon piirissä olevat astiat (ei keräyspaperi), ja tiedot tulevat reaaliaikaisesti HSY:n tietopalvelusta. Kirjautunut osakas/hallituksen jäsen pääsee lisäksi linkin kautta katsomaan tilastotietoa jätekuluista.

14

elokuu

21

maaliskuu

2018

28

elokuu

Kiitos kun lajittelet!

Freddis Oy Ab

Tutustu helppotajuisiin lajitteluohjeisiin, uusi kierrätyspiste Munkkiniemessä, Kierrätyskeskuksen auto

2017

31

maaliskuu

HSY:n kiertävät keräysautot kevät 2017

Freddis Oy Ab

HSY jätehuollon keräysautot kiertävät joka kevät Espoossa, Kauniaisissa, Helsingissä, Vantaalla ja Kirkkonummella. Voit tuoda autoihinkodin vaarallisia jätteitä, sähkölaitteita ja metalliromua. HSY ottaa jätteet vastaan maksutta. Alla olemme poimineet Freddiksen isännöimien talojen lähellä olevat aikataulut.

2016

14

syyskuu

Kartongin keräys siirtyy HSY:lle

Freddis Oy Ab

Kartongin keräys siirtyy Länsi-Helsingin alueella  (mm. Munkkivuori, Munkkiniemi, Niemenmäki, Meilahti, Etelä-haaga) HSY:n jätehuollon hoidettavaksi 3.10.2016 alkaen. Espoossa ja Kauniaisissa keräys siirtyi HSY:lle jo keväällä.

27

kesäkuu

Energiajätteen keräys on vaihtunut muovipakkausten keräyskokeiluun

Freddis Oy Ab

Energiajätteen lajittelu on päättynyt taloyhtiössä keväällä. Toukokuusta 2016 alkaen syksyyn 2017 asti HSY Jätehuolto kokeilee muovipakkausten keräystä.Oransseihin energiajäteastioihin saa siis jatkossa laittaa ainoastaan muovipakkauksia.HSY on vaihtanut tai vaihtaa lähiaikoina astioihin tarroituksen. Palvelu maksaa taloyhtiölle saman verran kuin energiajäte, ja se on sekajätettä edullisempi.

1

huhtikuu

HSY:n kiertävät keräysautot huhtikuussa Helsingissä

Freddis Oy Ab

HSY jätehuollon keräysautot kiertävät joka kevät Espoossa, Kauniaisissa, Helsingissä, Vantaalla ja Kirkkonummella. Voit tuoda autoihin kodin vaarallisia jätteitä, sähkölaitteita ja metalliromua. HSY ottaa jätteet vastaan maksutta.

11

tammikuu

2015

13

maaliskuu